Montag, 24. April 2017

Almanya aile birleşimi 2018

Sizlerde bilgi sahibi olmak ve bilmediklerinizi ogrenmek icin. Aile birleşimi vizesi nedir? Bu daha avantajlı bir durum sizler için, ama bu durumu araştırmaları ve sizlere. Diğer aile üyeleri (örneğin amcalar, dayılar, halalar, teyzeler, büyükanneler ve büyükbabalar) yalnızca sınırlı istisnai durumlarda aile birleşimi gerçekleştirebilir. Die liebsten Fashion-Marken kaufen.


Von Generator bis Wäsche.

Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Genel itibari ile yaklaşık ay kadar süren bu işlemler bazen daha uzun bazı durumlarda ise daha kısa sürebilmektedir. Türkiye’de yeni bir pasaport çıkarmak üzere Türk makamlarına. Bay hat alles für Sie!


Bu ortalama ay içerisinde belli olmaktadır, ek olarak siz çocuğunuz üzerinden başvuru da bulunmuşsunuz. AİLE BİRLEŞİMİ HAKKI. Karar yazısındaki bununla alakalı kısma okumanızda fayda var.


Bu gibi işlemlerde doğru zamanda doğru reaksiyon göstermek mevzunun halli için elzemdir.

Randevu talep edebilirsiniz. Almanya konsolosluk işlemleriniz için öncelikle hangi Alman konsolosluğunun yetki alanında olduğunuzu bilmeniz gerekmektedir. Uzun dönem vize başvuruları bu üç kurumdan birine ikamet adresinize bağlı olarak yapılmaktadır. Dil sınavından muaf olmak için ağır mağduriyet durumu bildirmek, başvuru da sonuç vermemektedir.


Avusturya vatandaşlarının hakları almanyada devam ediyor mu? Bu arada meslek yüksekokulu ve birde fakülte bitirdim. Almanca tercümelerinin yapılmış olması gerektiğidir. Bu konuda tecrübeniz yok ise mutlaka bizden destek alınız. Nadir durumlarda diğer akrabalar da (Örneğin, kardeşler, büyükanne, büyükbaba) aile birleşimi kapsamında hesaba katılır.


Esas itibariyle aile birleşimi için Almanya ’ya giriş yapmadan önce bir vize talebinde bulunulması gerekmektedir. Eş ve çocukları kapsayabilen bu vize türü Almanya Evlilik durumunda alınabilmektedir. Evrakların fazla olması sizin avantajınızadır. Almanya aile birleşimi vizesi gerekli evraklar Aşağıda yazılı olan evrakların hem asılları eğer ki mümkünse şer tane asıl ve şer tane fotokopi olacak şekilde hazırlayın. Almanya çocuklar için aile birleşimi vize talebinin değerlendirilmesi yalnızca Almanya konsolosluğu ve Almanya resmi dairelerine aittir.


Ağustos – Aralık ayları arasında azami bin mülteci. Vize işlemleri bir kaç ay sürebilmektedir. Almanya hükümetinin Türkiye Cumhuriyetinde iki adet başkonsolosluk bürosu vardır bunlar İstanbul ve İzmir’dedir ve bir adet büyükelçilik vardır o ise Ankara ilimizdedir.


Uzun süre oturma vizesi başvuruları bu saydığımız yerlerdeki görevlendirilmiş kişilere, ikamet yerinize bağlı olarak başvurulur.

Bu randevular konsolosluklar üzerinden yapılmaktadır. Bu süre Almanya Konsolosluklarının çalışma günleri ve saatleri ile de ilgilidir, tatil, bayram, olağanüstü durumlar gibi etkenler bu süreyi.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts