Montag, 11. Mai 2015

Almanya aile birlesimi vizesi ne kadar sürer

Almanya aile birlesimi vizesi ne kadar sürer

Benim haftaya izmir alman konsoloslugunda aile birlesimi vizesi icin gorusmem var. Suresiz is sozlesmesi var evde kiraladi kontrati maas bodrosunu is sozlesmesini vs. Evraklarin icine ekledim. Genel itibari ile yaklaşık ay kadar süren bu işlemler bazen daha uzun bazı durumlarda ise daha kısa sürebilmektedir. Maalesef vize alma süreci biraz uzun sürüyor ama gerekli belgeleri istenen şekilde eksiksiz sunmanız halinde süreç hızlanacaktır.


Vize görüşme randevusunu iData’yı arayarak almalısınız ve randevular ila hafta arasında verilmekte. Bunun için eğer bir Schengen Vizeniz varsa tekrardan vize başvurusu yapmanıza gerek bulunmamaktadır. Ancak vizeniz yoksa oturduğunuz bölgeye en yakın yere giderek Alman Başkonsolosluğuna vize başvurusu yapmanız gerekmektedir.


Vize alacağınız süre seyahat amacınıza göre değişiklik. Niedrige Preise, Riesen-Auswahl. Sınav ve Kurs Takvimi. Merhabalar aile birleşimi vizesi icin işlemler vs.


Almanya aile birlesimi vizesi ne kadar sürer

CDI ), brut olarak maaşımızın ne kadar olmasi gerek, son olarak kaç mbir ev yeterli oluyor. Der mutige VorschIag eines Unternehmer wird sich für immer auf lhr Einkommen auswirken! Genel olarak belirtilen süre aydır ancak bu durum bazı durumlarda daha uzun ya da daha kısa olabilir.


Yaklaşık ay sonrasında başvuru ile ilgili. Bildigim kadari ile almanyaya turist vizesi ile gelip burda nikah yapabilmen icin önce almanyada gittigin sehirde iltica etmak zorundasin,ve nikah yaptiktan sonra ilticani geri cekip burda bir avukat araciligi ile yabancilar dairesine basvuruda bulunacaksin aile birlesimi yapabilmek icin. Yabancilar dairesindeki memurun insafina kalmis ister.


Kendi işini kuracak olanlar için ayrı koşullar vardır. Almanya çalışma izni alabilmek için ne gerekiyor? Peki, aile birleşimi için ne isteniyor? Bu da şu anlama gelmektedir: Federal hükümet karşı bir karar alıncaya kadar dil sınavları kalacaktır.


Vize başvurunuz eksiksiz, seyahat amacınızın net olduğu, denetlenebilir belgeler sunulduğu takdirde her zaman yenilenebilir. Dolayısıyla aile birleşimi yaparak Serkan’ın tüm haklarını elde etmesi bizi çok mutlu etmişti. Velhasıl, biz bilmiyorduk bari siz bilin işleriniz kolaylaşsın. Yukarıda belirtilen şartların yerine getirilmesi durumunda, henüz yaşını doldurmamış çocuklara aile birleşimi vizesi verilebilir. Gelir hesabı: Alman yabancılar daireleri, Sosyal Kanun Kitabı 5’inci bölümünün (5.


Almanya aile birlesimi vizesi ne kadar sürer

Sozialgesetzbuch) sosyal yardım (Hartz) aylık. Bu izni alabilmek için gerekli koşullar şunlardır: - Yeteri kadar oturacağı evinin olması - Yeterli süre geçerli olan bir T. Ancak bu süre Alman makamlarının inisiyatifinde olup, iş yoğunluğu v. Ancak bu soruya cevap vermek gerekirse, bu cevap vize başvurularının türüne ve süresine göre değişkenlik göstermektedir. Konuyu açmamdaki sebeb eğer bu aşamaları yapmış birleri. Eger aile birlesimi çocuklar için de geçerli ise, aile bireylerinin sayisi ile.


Aile birleşim vizesi.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts