Freitag, 12. Mai 2017

Nüfus müdürlüğü randevu

Nüfus müdürlüğü randevu

Kimlik numarası sorgulama hizmeti veren resmi site. No:Hükümet Konağı 2. AdıYukarıda linkini verdiğimiz resmi randevu sayfasını ziyaret ediniz. Defa Sürücü Belgesi Alımı veya Sınıf Ekleme İşlemleri İçin Ücret (TL) “ Vakıf Hizmet Bedeli ” Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı. Randevulu işlemlerde kişiler. Formda ki başlangıç bölümüne bulunduğunuz konumu belirtip Tarif Al üzerine tıklayınız.


Tarifler , haritanın aşağısında görüntülenecektir. Nereye kutucuğunda ki bilgileri el ile değiştirip daha isabetli bir sonuç elde edebilirsiniz. Bu hizmetin takdiminde temel ilkemiz, hizmet kalitesini sürekli iyileştirerek devamlılığı sağlamak ve vatandaş memnuniyetini azamileştirilmesidir. Ancak söz konusu kurumlarda yaşanan yoğunluktan dolayı işlemlerinizi yapamadan geri dönme riskiniz bulunmakta olduğundan randevu almadan gitmenizi tavsiye etmiyoruz.


Nüfus cüzdanlarınızı T. C Kimlik kartı randevu alma sistemine yönlendirileceksiniz. Karşınıza çıkan sayfada, “T. C kimlik Kartı, Sürücü Belgesi ve Pasaport” randevu butonları. Yapılan düzenleme ile beraber, ehliyet sayfasından alınan randevu da değişmiş oldu.


Ayrıca vatandaşlar ALO 1Vatandaş Etkileşim Merkezi’nden kolayca randevu. Yeni kimlik kartı çıkartma başvurusu için internet’ten ya da Alo 1çağrı merkezinden almış olduğunuz randevunun. Eski mavi ve pembe nüfus cüzdanların yerine gececek olan son teknoloji ve yüksek güvenlik önlemleriyle donatılan akıllı kimlik kartları Aralık ayı itibariyle vatandaşların cebine giriyor. Bir çok işlemin kolaylıkla yapılabileceği.


Niğde nüfus kimlik kartı randevu alma,sorgulama, randevu. Ehliyeti ilk kez alımda, yenileme ve kayıp işlemlerinin de nüfus müdürlüğünden yapılacağı yeni randevu alımları nasıl yapılacak? Açılan sayfadan Pasaport randevusuna tıklayarak almak istediğiniz pasaport türünü seçiyorsunuz. Daha sonra başvuru türü, şehir ve hangi müdürlükten alacağınızı seçerek işlemlere devam ediyorsunuz. ALO 1telefon hattını arayarak operatörden ehliyet için randevu alabilirsiniz.


Nüfus müdürlüğü randevu

Alo 1hattını aradığınızda normal tarifeniz üzerinden ücretlendirilirsiniz. Yeni sistem sayesinde bu gibi işlemler kolaylıkla halledilecek. Dün itibariyle büyük. Vatandaşlar gri ve yeşil pasaport için başvuru yapmak istediğinde, ikamet ve iş yeri farklı yerlerde olsa da İkamet ve kütük şartı aranmadan, istediği il nüfus müdürlüğüne gidebilir.


Ancak gri ve yeşil pasaport sadece il nüfus müdürlüklerinden alınabilir. Bu portal üzerinde T. Kimlik Kartı ve sürücü belgesi içinde randevu başvurusu yapabilirsiniz. Unutmayınız her il için ayrı randevu sayfası yoktur.


Nüfus müdürlüğü randevu

Yada bir yakınınızın e posta adresini kullanınız. Beylikdüzü Kaymakamlığı Resmi Web Sayfası T.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts