Dienstag, 30. April 2019

Srpska ambasada u minhenu

Srpska ambasada u minhenu

Riesenauswahl an Markenqualität. Ambasador gibt es bei eBay! Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach.


Obaveštavamo da Generalni konzulat od danas u 1časova, zbog tehničkih smetnji, do daljeg nije u mogućnosti da vrši uručivanje urađenih pasoša. Bay hat alles für Sie! Izvinjavamo se i molimo za razumevanje.


Odmah po otklanjanju smetnji, biće istaknuto obaveštenje na sajtu GK RS Minhen i nastaviće se sa uručivanjem pasoša. U bioskopu Il Kino u Berlinu je 30. Ukoliko je vaš biometrijski pasoš izradjen, potrebno je da lično dodjete u Konzulat radi preuzimanja dokumenta. Sa sobom ponesite potvrdu i stari pasoš.


Roditelji mogu preuzeti pasoš za maloletnu decu uz obavezu identifikacije (pasoš, lična karta). Adresa ambasade i konzulata Srbije u Nemačkoj. BOTSCHAFT DER REPUBLIK SERBIEN. Alle Konsulate und Botschaften von Bosnien und Herzegowina in Deutschlan Österreich und der Schweiz sowie deutsche, österreichische und Schweizer Botschaften und. Na sreću, nije potrebno ići nazad u Srbiju za podnošenje zahteva, već se to može uraditi u srpskoj ambasadi u Berlinu ili u konzulatu u Minhenu , Štutgartu, Frankurtu, Dizeldorfu i Hamburgu.


Ja sam svoj zahtev podneo u Berlinu i sve je prošlo iznenađujuće dobro i jednostavno. U ovom tekstu pišem kako je izgledao taj proces. Zaposleni u našim predstavništvima će, uz pomoć naših kolega iz nadležnih službi u otadžbini, uložiti maksimum napora kako bi vaši problemi bili rešeni. Uvek ćete biti upućeni kako da na najbolji i najefikasniji način rešite određeno pravno-administrativno pitanje. U slučaju gubitka ili oštećenja obratite se najbližem diplomatsko-konzularnom predstavništvu Republike Srbije.


Srpska ambasada u minhenu

Potreban Vam je biometrijski pasoš Republike Srbije: Biometrijske pasoše Republike Srbije izdaju nadležni organi unutrašnjih poslova. Svaki od tih konzularnih ureda pruža usluge hrvatskim i inim državljanima ovisno o njihovu prebivalištu, tj. Botschaften und Konsulate: Bosnisch-herzegovinisches Konsulat in München - Deutschland - aktuelle Infos - Botschaften in Deutschland - Deutsche Vertretungen im. Nedostatak informacija i losa komunikacija prema drzavljanima dosta losa.


Svi znamo kakav je tempo zivota u Njemackoj, i ta povrsnost i pristup poslu me strasno nervira. Dajte malo, molim vas. Jurisdikciono područje koje pokriva Generalni konzulat Republike Srbije u Njujorku.


Srpska ambasada u minhenu

Ako želite da investirate u jednu od navedenih zemalja ili pak da otvorite predstavništvo, ako želite Vaše produkte tamo da plasirate ili određene proizvod odande da kupite i uvezete, onda ste na pravom mestu. Bez registracije, možete da postavite oglas u brojnim kategorijama: posao u inostranstvu, lični kontakti, brak u inostranstvu, sezonski poslovi, izdavanje i kupovina ili prodaja stanova i kuća. Mi vam pružamo najbolju uslugu, kroz brzo i lako oglašavanje kao i pretragu više desetina hiljada oglasa.


Der mutige VorschIag eines MiIIiardär wird sich für immer auf lhr Einkommen auswirken!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts